bugün

entry'ler (497)

boşanma

Haklı taraf olsanız da karşı tarafın ailesine dikkat edin bosandiginiz kişi onların çocukları elbet bir sebep bulup onu haklı çıkartmaya çalışacaklardır, evlat sevgisi hak hukuk dinlemez.

saygı gösterin, tehdit olmayın ama tehlikeli olduğunuzu akıllarından cikartmasinlar.

evlilik

Denginizi bulmaya çalışın, maddi manevi kültürel vs her anlamda. iman emaresi yok ve dünyevi telaşeyle evleniyorsaniz en azından bunu yapın.

Akrep, yılan, çiyan sevilecek hayvanlardan değil sokacak hayvanlardandir yani doğasında sokmak var alıp eve getirip bununla mutlu olamazsınız. Beyin yok doğası gereği böyle ama siz ondan mucize bekliyorsunuz...

ilk değilsiniz son da olmayacaksınız, huyu böyle yani ne yapsaniz boşuna alıp egitemezsiniz sebep yokken sokar, en iyi gününüzde sokar, kötü gününüzde daha iyi sokar. bu tip haşerattan uzak durun ya aile mahkemesinde ya ağır cezada son noktayı koyarsınız.

*Akrepten kasıt burç değil iki ayaklı şeytanlar ve bedenli cinler.

annenin ölmesi

Derdim var diye söylenmemeniz gerektiğini ispatlarcasına yaşayacağınız bir duygu.

Annem kanserdi ve çok kötü durumdaydı, memleketten yanıma getirdim 8 ay boyunca hastaneye gittik geldik ama vefat etti.

Kardeşim ya da babam olmadığı için Öldükten bir süre annemin evini boşaltıp kiraya vermem gerekiyordu, kuzenlerimle gittik. Fotoğraf ve şahsi eşyalarını ayırdım, işimiz bitti dönüp:

-dur annemi arayıp haber vereyim ama saat geç oldu neyse uyandırmayayım dedim.

sessizlik oldu gözümden bir damla yaş aktı. Öldüğünde giydiği kıyafetleri poşete koydum arada açıp kokluyorum beni çocukluğuma kadar götürüyor. kalp masajı vs çok ugrasmislar doktordan yoğun bakımda giydiklerini istedim ama veremeyeceğini söyledi, raporu okurken baktım yaklasik 1.5-2 saat sürmüş...

fahrettin koca

https://twitter.com/Haber.../1367145406258417669?s=20

salgın bakanı. bilimsel bilgi yanlışlanabilir olmalı ama yalan olmamalı. dokunulmazlığı kalktığında kendisi hakkında burada daha hoş şeyler göreceğinize inanıyorum.

kombinet

evde birşey yoktu diye a101'den mecburen almış bulunduğum et ürünü. 40 yaşına geldim böyle ishal olup kustuğumu hatırlamam, uzun bir süre köfte yemeyeceğim.

tuğrul selmanoğlu

yaklaşık 30 yıl önce Almanya islam derneği gibi(isim konusunda hatalı olabilirim adam sArıklı Cübbeli şeriat ilan edecek potansiyeldeydi) bir sivil toplum örgütü lideri yanılmıyorsam Bursa'ya gelip islamiyetle pek alakası olmayan Hüsamettin arslan'ı post modern çalışmaları konusunda kutlamıştı. Bugün akp seçmeninin geldiği nokta entelektüel seviye olarak Tuğrul selmanoğlu.

aşıcılık

1683'ten itibaren kaçan bir toplumun son uydurduğu reçete.

islamcılık, Osmanlıcılık, Türkçülük şimdi elde kaldı aşıcılık; bizi yok olmaktan kurtarıp, muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak. inanmayanı PCR testiyle götnden çubukla sikiyrlar.

kpop

ağır ibnelik yaşayanların müzikle bunu gizleme yöntemi.

yüce hakan kim yon bunları uçursa da dünya bir pislikten kurtulsa.

nerdesin şişman adam at bir füze bu ılık götverenlere.

https://twitter.com/kidls_gp?s=21

covid 19

insanlık veba, çiçek vb ile haçlı seferlerini, ortaçağ'ı, coğrafi keşifleri, endüstri devrimini yaşadı ama bu virüs ölümcül.

ağızda maske, kafada yarım pet şişeyle bu çok ölümcül virüse rağmen çalışabiliyorsunuz ama eğlenme ve dinlenme yapamazsınız. insani hiçbir hakkınız yok, sosyal hayat yok, aile bütünlüğü yok utanmasa aynı evdekilere ayrı kalın diyecekler.

Bildiğimiz çin darbesi ama mevcut iktidar ve halkı bu yalana tapıyor, aşı gelse donu sıyırsak diye eli götünde bekliyor. muhalefeti daha da beter orası ayrı! çin, virüsü yendi ama aşıyı biz oluyoruz be amınakodumunoğlu sorsana ne kullandın da yendin? nasıl yendin?

demokrasi böyle birşey işte sizi, size benzeyen mallar yönetiyor, tr'den umudum yok ama inşallah avrupa bu yalanın üstesinden gelecek!

instagram

keşfet kısmında eskort tarlasına dönmüş ülkemde konsomatris kılıklı ablaların ödediğim vergileri eze eze yediğine şahit olduğum uygulama.

türkiye

patron ve memur devleti.

haftada 6 gün, günde de 12 saat eşek gibi çalışan kölelerine daha da kanaat etmelerini hatta yeri geldiğinde bu düzen için ölmeleri de gerektiğini çocukluktan aşılayan firavunlar ülkesi. kölelerinden %70 dolaylı vergi toplayan, 1 paket sigara alandan 2 pakette kendisine almasını zorunlu kılan hatta patronlarının borçlarını silen onu da kölelere yıkan bir sistem. aile, eğitim ve hukukun olmadığı bitik bir ülke.

ali erbaş

ölünün arkasından sadece hayır dua edilmez, tebbet suresi var 1400 yıldır beddua ediyoruz, bu adam aleni yalan söylüyor. siyaset uğruna islam'ı feda ediyor eğip büküyor. allah cc sana lanet etsin!

recep tayyip erdoğan

kimilerinin beklediği gibi kayığa binip emir aldığı devlete/efendisine giden hikayesindeki adam değil.

Böyle de olur, siyasetçisi.

Türban dandik ama örter yahu setri avret olmadı mı bak, eğitim kötü ama okula giden varsa tamam işte, damat anlamıyor ama ekonomi böyle de olur. Peygamber çok eşli ama 6284 olsa da güzel olur...

niye olmasın ki?

'Ben' diye bir put var. Ne siyah ne beyaz hep gri alanda kalıyor, hatta o gri alanı da kendisi belirliyor. En kötü tarafı da şu ki toplumda onu imam edindiği için onun gibi oldu.

Neredeyse islamiyeti bile Kocaman gri alana sokmaya çalışıyor. camiler kapalı ama anıtkabir töreni eksik olmuyor hem de tam kadro... Bir de muhalifin de gönlü olsun anlayışıyla taviz veriyor. Davetçinin bir tavizi hedefi de değiştiriyor. Allah, iddianıza bakar ana bütün putları da yıkar yani sünnetullah gereği...

islam bizi şerefli kıldı, Allah cc dinini, peygamberini: makarnacıya, ihaleciye, siyasetçiye, cemaatçiye, nurcuya, şıha, gavsa yedirmez. bizi zor günler bekliyor, allah adaletiyle değil de merhametiyle muamele etsin, acısın.

Bir kesit:
https://youtu.be/dgnceSp0YgY

Her şey aslına rücu ediyor.

https://youtu.be/Gae-MCefgZ4?t=249

dövmeli insanın kıldığı namaz

namaz kılmak istemeyen, bu yükümlülükten kurtulmak isteyenler için kesin çözüm dövme! bir uyanık sizsiniz...

ali erbaş

şia'ya nizam vereceğini düşünen maaşlı çalışan.

https://twitter.com/DIBAl...tatus/1210207128746635264

asgari ücret

bekara 2304 agi dahil.

apple nin açığını bulan çocuğa 300 tl vermesi

https://twitter.com/naber...tatus/1196901045399629824

ecrin su çoban

(bkz: çocuk işçi)

Kuran-ı kerim'in zaman ve mekan farketmeden nasıl herkesi bağladığını gösteren örneklerden biri.

Ve-iżâ-lmev-ûdetu su-ilet

Diri diri toprağa gömülen kıza, hangi günah sebebiyle öldürüldüğü sorulduğunda (tekvir 8-9)

https://youtu.be/Ubl5ObhlGJU?t=1861

enes kanter

https://twitter.com/fetog.../1187032934571794433?s=21

fetö için gerekirse tr’yi, bezin döküp yakacak kadar seven adam, dürüst mü evet...

ekşi sözlük

radikal olanın normalleştirilmeye çalışıldığı sosyal ortam. pkk ve lgbt pozitif ayrımcılığa sahip, anasayfaya ibne olmayan giremez yazsalar şaşırmam.